click tracking
OPUS45 who

OPUS45

Pasted Graphic 10
STEIN LETTERS 4 35ip

opus45 quality restauration steinway

OPUS45 is Jeroen Hommels: een zeer gemotiveerde pianist (en hobby accordeonist) in hart en nieren, en muziekvreter van de eerste orde. Jeroen leeft van de liefde voor muziek, voor piano en voor de S T E I N W A Y. Hij kent elk detail van de 160 jaar S T E I N W A Y vleugelbouw. Wie heeft er nou echt alle boeken over en van S T E I N W A Y, en ze ook nog gelezen…. Hij beschouwt S T E I N W A Y vleugels als het toppunt van de pianobouw: wetenschap, klank en techniek komen samen.

Zijn leven lang heeft hij S T E I N W A Y S gekocht, gespeeld en weer doorverkocht aan mede-muzikanten. Terwijl zijn academische werkzaamheden elders lagen… Medio jaren '90 heeft hij OPUS45 opgericht om de mooiste S T E I N W A Y S bereikbaar te maken voor een brede laag van toegewijde pianisten, en gekozen om daar ook zijn vak van te maken.

Ook de internationale handel in gebruikte S T E I N W A Y vleugels is een kernactiviteit. Vele
S T E I N W A Y vleugels zijn zowel naar de particulier of vakhandel verscheept. S T E I N W A Y S in originele staat, maar ook volledig gerestaureerde top-vleugels voor grotere podia.

De kwaliteit van zijn S T E I N W A Y S heeft hij alleen kunnen realiseren met een team van zeer gekwalificeerde mensen: ervaren pianotechnici, kundige stemmers en super materiaaldeskundigen. Bij een S T E I N W A Y restauratie geldt dat kwaliteit boven alles staat. En gecombineerd met streven naar de scherpste prijs: geen dure winkelpanden of verkoopafdelingen.

Wij leveren de beste kwaliteit en de beste service aan de klant.